Blogg för

Blogg för

Rumäniens Barn

www.childreneastlink.se

Ännu inte för sent...

BjursåsPosted by Anna-Lena Lindström Mon, November 10, 2008 20:52:34

Hej!

Det är kväll, jag har nyss kommit hem från vår källarlokal i Missionskyrkan, där det varit öppet 3:e måndagen nu för inlämning av klädkartonger. Blog Image

Jag kopplar av en liten stund med min kaffemugg och sorterar intrycken framför datorn.

Tänk, nu har vi snart andra insamlingen klar på bara några månader, och vad många kartonger det blir igen!! Snart lika många som vid skolan i våras, närmare 200 kartonger och sopsäckar med kläder!! Och vilka fina kläder man lämnar! Och jättemycke varma vinterkläder, täckbyxor och jackor, även fina vinterskor som ser nästa oanvända ut!Blog Image

Det känns verkligen bra att få skicka iväg allt det här. Och flera kartonger finns att hämta i Sågmyra, Astrid skall komma med ett lass till, med flera som jag vet ännu inte hunnit komma med sitt. Än är det inte klart!!

Nu slår vi ett slag för att få in lite julklappar också! jag skall försöka få i ordning några, andra har också samma tankar, vet jag. Tänk om vi kunde få iväg en massa såna också, va´kul det skulle va!

Det kan vi väl hjälpas åt med, va? Lägg i lite torrvaror, typ pasta, kaffe, några leksaker kanske, pennor, papper, tvål, schampo och framförallt stearinljus! De flesta har inte el, och de enda ljusstumpar man har åker bara fram när det är livsnödvändigt med lite ljus Tänk att ha små barn och leva i ett sånt totalt mörker!!

Nej, nu väntar andra uppgifter! ha det så bra! vi hörs..

Anna-Lena

  • Comments(0)//blogg.childreneastlink.se/#post14